Nyheder


En verden af sport

World of Sports er et fantastisk sted at gå hen for at få en række sjove aktiviteter. Denne familieejede virksomhed i South Boston tilbyder en restaurant med fuld service, to biografer, en spillehal med fuld service og en indendørs gokartbane. Derudover tilbyder de en række andre sportsgrene, herunder øksekast, en lasertag-arena og et bowlingcenter.

Jiu-Jitsu

I sportens verden har Jiu Jitsu længe været en af de mest populære kampsportsgrene. Det er en grappling-orienteret stilart og har et meget stærkt fællesskab. Gennem hele sin historie har Jiu Jistu været et familieanliggende.

Der findes mange forskellige stilarter af Jiu Jitsu. Nogle af dem går tilbage til 1920'erne og 1930'erne og er baseret på japansk kampsport. Andre stilarter har deres rødder i Kina og Indien og menes at være opstået før Jesus Kristus.

Kabaddi

Kabaddi er et spil, hvor to hold forsøger at score flere point end deres modstandere. Det hold, der scorer flest point efter 40 minutter, vinder.

Der findes flere forskellige former for Kabaddi. De omfatter den traditionelle form, Surjeevani-formen og Gaminee-formen. Disse spilles under ledelse af Kabaddi Federation of India.

I den traditionelle Kabaddi er hovedformålet for angriberen at tagge og angribe modstanderne, mens han synger kabaddi kabaddi kabaddi. Han eller hun kan også sætte modstanderen ud ved at forhindre ham eller hende i at vende tilbage til sin egen banehalvdel.

Jorkyball

Jorkyball er et relativt nyt spil i sportens verden. Det er en to mod to-version af fodbold, som kan spilles indendørs på en lille bane. Målet er at sparke bolden ind i modstanderens net.

Selv om jorkyball måske ikke er sporten for alle, er det en god tilføjelse til dit idrætsanlæg. Jorkyball kan være med til at skabe indtægter og tiltrække nye kunder.

Denne to mod to-form af fodbold spilles normalt i et bur, som er en struktur med plexiglas- eller glasvægge. Hvert hold har to spillere på banen - en angriber og en forsvarsspiller.

Muggle Quidditch

Muggle Quidditch er en sport, som stammer fra Harry Potter-bøgerne. Spillerne jager efter en gylden snitch. Spillet spilles på en rektangulær bane.

Der er fire typer af spillere: Der findes fire typer spillere: Beaters, spillere, der kaster bludgers, forsvarere og seekers. Hvert hold har en slåer, en spiller, der kaster bludgers efter det andet holds spillere for at forstyrre dem. Forsvarere er spillere, der forsøger at forsvare deres hoops.

Quidditch er en sport, der minder om volleyball, basketball, cricket og dodge ball. Den spilles med to hold på syv spillere hver. I en muggle quidditchkamp er hvert hold en blanding af mænd og kvinder.

Road Bowling

Road Bowling er en relativt ny sport, men den har allerede fået opmærksomhed fra både fans og konkurrenter. Den startede i Irland og spilles nu over hele verden.

Hovedmålet i road bowling er at nå målstregen på færrest mulige kast. Dette opnås ved at kaste en "skål" af massivt stål på 28 ounce på en forudbestemt afstand.

For at opnå det samme skal spillerne bruge den korrekte teknik, styrke og timing. Der findes nogle interessante teorier om spillets oprindelse.

Rink Bandy

Rink bandy er en vintersport, der spilles på en bane, der er mindre end en ishockeybane. Den spilles også indendørs. Faktisk er der siden 1984 blevet bygget mange indendørs arenaer til sporten.

Bandy er en europæisk sport, der har sin oprindelse i Fenland-regionen i East Angila. Spillet spilles med en bold i stedet for en puck. Spillerne bruger bøjede stave til at slå bolden og drive den ind i modstanderens mål. I modsætning til ishockey er der ingen checkning.

Ritinis

Ritinis er en sport, der spilles i Litauen. Den anses for at være en af landets ældste sportsgrene. Spillet blev først spillet på en åben mark. I 1923 blev den første rite i stadion-stil født. I dag er det stadig en aktiv konkurrence. Ritinis spilles af to hold på syv spillere. En spiller er målmand, og de andre seks er angribere. Reglerne er ret strenge og kræver, at spillerne skal bruge Ritmusa, et fint navn for en buet stav.

Robotsport

Hvis du er sportsfan, har du sikkert bemærket, at robotsporten dukker op på radaren. I mange tilfælde hjælper disse maskiner faktisk idrætshold under træning eller konkurrence. De optræder endda ved sportsbegivenheder.

Sportsgrene som fodbold, golf og basketball er alle eksempler på robotter, der spiller i den virkelige verden. I mange tilfælde udfører disse maskiner opgaver bedre end deres menneskelige modstykker. Nogle få har endda deltaget i en konkurrencesport, f.eks. i RoboCup.

 


0


Om skribenten

Add a Comment

Du skal logged ind for at kunne skrive en kommentar.