Nyheder


Seinen som svømmebassin

Når du planlægger et besøg i Paris, er en af de mest unikke måder at opleve floden på en svømmepøl en af de mest unikke måder at opleve den på. Et par af de mest populære badesteder ligger langs floden, herunder La Piscine Josephine Baker, Canal de l'Ourcq og Bray-sur-Seine. Disse steder byder på en unik oplevelse, der helt sikkert vil glæde svømmere i alle aldre.

La Piscine Josephine Baker

La Piscine Josephine Baker ligger tæt på Seinen og er et unikt vandland i Paris. Anlægget tilbyder åben svømning, vand aerobic og undervisning. Det er åbent for offentligheden og kan rumme op til 450 svømmere. Svømmehallen er åben dagligt fra kl. 8 til 21. Bagefter kan de besøgende nyde en aften med vand aerobic.

Josephine Baker er et 25-meter bassin med et udtrækkeligt tag. Om sommeren kan poolen nydes udendørs, fordi glastaget kan åbnes. Poolen har også en solterrasse og et vadebassin til børn. Andre faciliteter ved Josephine Baker-poolen omfatter saunaer, hammam og jacuzzier.

Denne flydende swimmingpool er åben syv dage om ugen. Adgangsprisen er 5 EUR for to timer. Poolen er åben fra kl. 10 til 22 i løbet af ugen og fra kl. 8 til 19 i weekenden. Den kan dog være lukket i forbindelse med særlige begivenheder og vedligeholdelse. Det nærmeste metrostop er Quai de la Gare, og stedet ligger i nærheden af nationalbiblioteket.

La Piscine Deligny

Den sidste svømmehal, der flød på Seinen, Piscine Deligny, sank i 1993. Bassinet havde ligget på vandet i over 200 år, men det var gået i brand og var blevet ramt af en forbipasserende båd. Det tog kun fyrre minutter, før poolen sank ned på flodens bund. Hvorfor? Der er ingen klar forklaring, men det kan have været et resultat af en naturkatastrofe eller andre faktorer.

Bassinet blev bygget på pramme i nærheden af Assemblée National og åbnet i 1785. Svømmebassinet blev senere til en svømmeskole, og der blev tilføjet en bar og et solarium. I 1970'erne var poolen stedet for topløs solbadning.

Den nye svømmehal skal erstatte La Piscine Deligny ved floden, som sank i 1993. I modsætning til den gamle svømmehal vil den nye svømmehal være åben hele året og vil endda have et åbent tag. Den nye pool vil blive bygget i den østlige del af byen ved Seine-kajerne. Kajerne på begge sider af floden vil blive omdannet til svømmebassiner denne sommer.

Canal de l'Ourcq

Canal de l'Ourcq, der ligger i den nordøstlige del af Paris, er et paradis for vandsportsentusiaster, kunstelskere og naturelskere. Den har en flydende poolstruktur, der kan rumme op til 300 svømmere. Strukturen er designet af den berømte franske arkitekt Jean Nouvel. Om sommeren er det et af de mest populære udflugtsmål i Paris. Under varmere temperaturer kan du svømme i kanalen og nyde landskabet i Paris.

Kanalen, der tidligere var forurenet, blev genåbnet i denne måned for svømmere. På trods af at nogle svømmere klager over alger i vandet, har kanalens nye svømmehaller fået positive tilbagemeldinger fra de lokale beboere. Da Paris sigter mod at være vært for de olympiske sommerlege i 2024, har byen forpligtet sig til at forbedre kvaliteten af Seinen for at gøre den til en mere indbydende destination for svømmere.

Canal de l'Ourcq, der ligger i nærheden af Paris, er en del af det 130 kilometer lange netværk af kanaler i hele byen. Kanalen blev bygget af Napoleon Bonaparte i det 18. århundrede og forsynede oprindeligt byen med ferskvand. Efter at kanalen blev færdiggjort, blev den brugt til at transportere byggematerialer og mad. I dag er de omkringliggende kanaler et fantastisk grønt område og er et fantastisk sted at cykle, vandre eller nyde vandet.

Bray-sur-Seine

Den udendørs swimmingpool i kommunen Bray-sur-Seine er åben for offentligheden og byder på udsigt over Seine-floden. Der er en 25 m lang swimmingpool og mindre bassiner til børn. Komplekset er også udstyret med et solarium. Besøgende kan også udforske byen under en selvledende rundvisning. Hvis du opholder dig i området, kan du også besøge den nærliggende Bassee-Montois-region.

I byen Bray-sur-Seine kan du nyde en swimmingpool om sommeren. Byen har over 2 millioner indbyggere og er omgivet af de store byer i regionen. Paris ligger kun 82 km væk, og det samme gælder Boulogne-Billancourt. Andre nærliggende byer omfatter Argenteuil, Compigny og Mousseaux-les-Bray.

Bray-sur-Seine har et udvalg af overnatningsmuligheder for familier og par. Der findes lejligheder med to soveværelser i centrum af byen med en dobbeltseng på 140x190 cm og et tekøkken. Ejendommen omfatter også et fitnesscenter.
0


Om skribenten

Add a Comment

Du skal logged ind for at kunne skrive en kommentar.