Nyheder


Premier League anlægger sin hidtil alvorligste sag mod Manchester City

Premier League anlægger sin hidtil alvorligste sag mod Manchester City, en sag, der truer med at ødelægge klubbens omdømme og sætte alt, hvad den har opbygget, på spil.

Mandag anklagede EPL Man City for at have brudt økonomiske regler gennem et årti. Den sagde, at den havde henvist 100 tilfælde til en uafhængig kommission.

HISTORIE

Manchester City er en klub, der har spillet i den bedste engelske fodboldrække i de seneste ni sæsoner. Den er i vid udstrækning ejet af Sheikh Mansour, der er vicepremierminister i De Forenede Arabiske Emirater.

I den periode har the Blues vundet otte titler - to Division One-titler og seks Premier League-titler. De har også to sejre i Liga Cuppen.

Efter at have tilbragt meget tid i den anden række vandt Manchester City i 2000 og 2002 to gange i træk oprykning til Premier League. I disse år blev holdet ledet af flere succesfulde managers, herunder Alan Ball, Steve Coppell og Frank Clark.

Klubben flyttede fra Maine Road til City of Manchester Stadium i 2003. I den periode satte klubben flere rekorder på hjemmebane og blev det højeste tilskuertal i engelsk fodboldhistorie, da 84 569 fans fyldte Maine Road til en FA Cup-kamp i sjette runde mod Stoke City.

PRÆSIDENTENS ÆRA

Da et banner med teksten "Are you ready for the PRESIDENTIAL ERA?" blev hængt op over en af de mange fanbarer på Maine Road Stadium i Manchester i sidste uge, var det en påmindelse om, at byens mest berømte klub var ved at forberede sig på sin hidtil alvorligste kamp. En juridisk kamp, der kunne ødelægge hele klubbens hårdt optjente hæder og omdømme.

Sagen mod City, som i vid udstrækning er baseret på lækager af bunker af e-mails og andre dokumenter, der er lækket til det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel, har givet anledning til bekymring om, hvorvidt klubbens ejer, Sheikh Mansour bin Zayed al-Nahyan, forsøger at skjule, hvor meget hans penge er værd, og hvordan de bruges i klubben. Det undgik de økonomiske regler, som fodboldens styrende organ, UEFA, kræver, at klubberne skal holde sig til.

Premier League, der har hjemsted i England og har beføjelse til at håndhæve sine egne regler samt reglerne i andre store europæiske fodboldligaer, meddelte mandag, at den havde anklaget klubben for 115 økonomiske overtrædelser i løbet af det seneste årti. Den kan pålægge en række sanktioner, herunder udelukkelse fra ligaen, hvis klubben findes skyldig.

MANCHESTER UNITED

Manchester United er en af de mest succesfulde klubber i verden. Den har vundet 12 Premier League-titler, tre FA Cups og to Champions League-titler.

De Røde Djævle ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League-tabellen og har vundet fire kampe i træk. De forsøger at vende tilbage til deres sejrskurs mod City, som har haft det svært i de seneste uger.

United står på tærsklen til et stort derby mod City, og denne kamp er den tidligste i et kalenderår siden 2006. Det er et ideelt tidspunkt for United til at sætte endnu en imponerende række af resultater sammen og lukke hullet til City i toppen af tabellen.

MANCHESTER STADION

MANCHESTER STADIUM er hjemsted for fodboldklubben MANCHESTER CITY i PREMIER LEAGUE. Det har en kapacitet på 53.400 pladser og er blandt de største stadions i engelsk fodbold.

Stadionet blev oprindeligt bygget som en del af Commonwealth Games i 2002 og erstattede Maine Road, "Nordens Wembley", som Citys hjemmebane i 2003. Det er også et populært sted for rugbyliga-kampe, bokseverdensmesterskabskampe og musikkoncerter.

Det er et stadion i to etager med et tag, der løber hele vejen rundt i begge ender af stadionet. De øverste niveauer er lidt stejlere end de nederste, hvilket sikrer, at tilskuerpladserne holdes tæt på spillet.

Manchester Citys stadion er et meget populært sted at se fodbold, og hvis du er på udkig efter en fantastisk stemning, bør du se kampen på denne fantastiske bane. Holdet har en genial trup fuld af verdensklassespillere, og de nye ejere har pumpet penge ind i klubben de seneste år, så det bliver meget spændende at se, hvad der sker på banen i denne sæson!


0


Om skribenten

Add a Comment

Du skal logged ind for at kunne skrive en kommentar.