Nyheder

Manden bag postbeskrivelserne

Manden bag postbeskrivelserne er Doron Haahr, som er uddannet historiker fra Aarhus Universitet i 2011. Doron har igennem flere år arbejdet på Aarhus Bymuseum, hvorfra han har erfaring med byvandringer og formidling af byens historie. Doran udtaler: “Samarbejdet med 1900 Orientering har været spændende, fordi vi har bevæget os indenfor og udenfor de gængse rammer for en byvandring. Folk kan således blive klogere på vikingetiden eller besættelsen af Aarhus, men de kan også tage hinanden i hånden og opleve Aarhus på kærlighedsruten. Vandringerne bliver unikke for hver person, der går dem. Man bestemmer selv rækkefølgen af de enkelte stop, og især håber jeg, at kærlighedsruten bliver en succes, for her kan det forelskede par gå i fred og være helt uforstyrret, mens de opdager kendte og ukendte – samt mere eller mindre romantiske – sider af Aarhus.”

Doron tilbyder en lang række byvandringer, og han har haft alt fra personaleforeninger til skoleklasser med rundt i byen. Kunne du tænke dig en byvandring for dig og dine kollegaer, for medlemmerne af din sportsklub eller for dit selskab inden I skal nyde en af byens restauranter? I kan kontakte Doron på [email protected]

Vi siger mange tak til Doron for hans hjælp med at vælge de vigtigste steder i Aarhus byrum, så vi alle kan få lov til at opleve en anden side af Aarhus.

  • Tweet
  • Pin It0


Om skribenten