Aarhus’s to orienteringsklubber

OK Pan Aarhus

OK Pan er en af Danmarks største klubber og favner bredt, da der både er fokus på børn, unge, motionisterne og eliten. OK Pan’s klubhus Silistria, har adresse på Ørneredevej, 8270 Højbjerg.
Som medlem i OK Pan får du mulighed for at deltage i deres to ugentlige træninger (tirsdag kl. 18-19.30 og torsdag kl. 18-19.30). Om tirsdagen vil der primært være fokus  på det tekniske i orienteringsløb, hvor om torsdagen vil der være fokus på  fysikken og dermed konditionen. Desuden er der mulighed for cirkeltræning hver mandag på Holme Skole fra kl. 20.30-22. Der tilbydes også træningsløb, som i sommerhalvåret er om onsdagen og i vinterhalvåret er om lørdagen. Disse træningsløb vil finde sted i rimelig cykelafstand fra klubhuset.I OK Pan er der mange fælles arrangementer som fællesspisninger, træningsløb, Vintercup, div. arrangementer som fx. Sankt Hans, klubfest, klubturer osv.

Til sidst kan det nævnes, at OK Pan har mere og mere fokus på MTB-O, som er en ny form for orienteringsløb. Her foregår det dog på cykel i stedet, men stadig med kort og kompas. Dog gælder der lidt andre regler, da der kun må cykles på stier. MTB-O i OK Pan har dog endnu ikke fastlagte træninger, men der er flere og flere i klubben, som dyrker det, så derfor vil der ofte være mulighed for at kunne træne og få hjælp af andre.

Ønskes mere information, er du velkommen til at kontakte sekretariatet:

Asbjørn Mathiasen
Jens Baggesens Vej 118, st. th.
8200 Aarhus N
Tlf.: 5155 9377

E-post: 
eller se mere på www.okpan.dk


Aarhus 1900 Orientering

Århus 1900 Orientering er en del af Århus 1900 og hører til på Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg. Århus 1900 Orientering favner en bred målgruppe, da både børn, unge, ældre og elite løber i klubben. Som medlem i Århus 1900 Orientering har du mulighed for at deltage i deres træning hver mandag kl. 18 – 19.30, hvor der er fokus på orienteringsløb og om tirsdagen er der fokus på det fysiske kl. 17.30. Der tilbydes også træningsløb, som i sommerhalvåret er om onsdagen og i vinterhalvåret er om lørdagen. Disse træningsløb vil finde sted i rimelig cykelafstand fra klubhuset. Derudover har du som medlem i Århus 1900 Orientering mulighed for at deltage i forskellige arrangementer som fx klubtur, grillstafet, fællesspisninger og juleløb.

Som nybegynder både børn, unge og voksen har mulighed for at deltage i vores begynderkurser, som foregår i foråret.

Kontakt Aarhus 1900 Orientering
eller se mere på www.aarhus1900.net/orientering


Klubbernes motionsarrangementer

Udover, at Århus 100 Orientering og OK Pan arranger forskellige træningsløb og konkurrencer, som er relateret til orientering, så arranger OK Pan Feminia Kvindeløb hvert år med start i Mindeparken. OK Pan hjælper til ved DHL stafetten, og Århus 1900 Orientering hjælper til ved Marselisløbet og forskellige Aarhus Motion arrangementer.

Børn og unge i de to klubber arranger hvert år i fællesskab Kristi Himmelfartsløbet, hvor det er de unge mennesker, som står for det hele selv. Her får løberne lov til at mærke, hvad det kræver at lave et orienteringsstævne og det plejer at være en god opgave, som de unge arbejder meget seriøst med.